18/10 Papendorpse Run 2024: megagroot succes!

Wat een fantastische 10e editie van de Papendorpse Run hebben we gehad! Tien jaar geleden begonnen we met 12 deelnemers en dit jaar hadden we een recordaantal van maar liefst 160 enthousiaste lopers!

Dankzij de geweldige steun van Caesar Groep, Forvis Mazars, Central Events, Brasserie de Steiger, Holiday Inn en De Huismeester is dit evenement uitgegroeid tot een groot succes en een vast onderdeel van de events op Papendorp.
Dank aan alle vrijwilligers - jullie maken dit mogelijk!

Dit jaar hebben we ons ingezet voor Gehandicaptensport Nederland, gevestigd op Papendorp. Sport gecombineerd met een goed doel zorgt voor verbinding. En dat hebben we deze editie weer gezien. Dankzij alle deelnemers en de bedrijven op Papendorp hebben we een fantastisch bedrag van €15.151 kunnen ophalen.

Hoogtepunten van de 10e editie:

  • Recordaantal deelnemers: 160 enthousiaste lopers
  • Hoogst opgehaalde bedrag ooit: €15.151,- voor Gehandicaptensport Nederland
  • Fantastische samenwerking: Met Central Events en diverse bedrijven op Papendorp.

Dank aan iedereen die er was en van deze dag een feest heeft gemaakt! We kijken nu al uit naar de 11e editie waar we hopen nog meer deelnemers te verwelkomen. Samen kunnen we nog meer bereiken en bijdragen aan goede doelen.

Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor updates en informatie over de volgende editie van de Papendorpse Run. Zet hem alvast in je agenda: 18 september 2025.

Deel dit bericht