18/10 Cybersec2024

Uitnodiging: Kom naar Cybersec op 6 en 7 november en begin met de cyberbasics voor jouw bedrijf!

Veel MKB ondernemers denken dat hun gegevens niet belangrijk zijn voor criminelen of dat ze geen interessant doelwit zijn. Maar niets is minder waar! Daarom nodigen Platform Veilig Ondernemen (PVO) en gemeente Utrecht u uit voor een bezoek aan de Cybersec in de Jaarbeurs op 6 en 7 november 2024.

Cybersec heeft dit jaar een speciaal programma voor het mkb. Het Platform Veilig Ondernemen neemt u mee in de eerste stappen die u kunt zetten om veiliger digitaal te werken en de politie vertelt hoe zij te werk gaan om criminelen buiten de deur te houden. Ook kunt u een VR game spelen waarin u kunt testen of u uw hoofd koel houdt als uw bedrijf wordt aangevallen door een cybercrimineel, én is er een paneldiscussie.

Gratis kaarten

Je kunt hier gratis kaarten voor de Cybersec aanvragen.

Nieuw: de website www.utrecht.nl/veiligdigitaalondernemen
Geen tijd om de beurs te bezoeken, maar wilt u wel aan de slag met digitale veiligheid? Op onze vernieuwde website staan vormen van criminaliteit die veel voorkomen bij ondernemers, tips en een overzicht van cursussen en sessies in Utrecht. Hier leest u ook meer over de VR game en de mogelijkheden om die in te zetten bij een bijeenkomst die u organiseert.

Deel dit bericht